Klasy I
- 1 af – fryzjer – pobierz
- 1 ga/gb – technik żywienia usług gastronomicznych – pobierz
- 1 kr – kelner – pobierz
- 1 ta – technik analityk – pobierz
- 1 tch – technik technologii chemicznej – pobierz
- 1 tf – technik usług fryzjerskich – pobierz
- 1 tr – technik obsługi turystycznej – pobierz
- 1 ah – technik hotelarstwa – pobierz
Klasy II
- 2 af – fryzjer – pobierz
- 2 ag – kucharz – pobierz
- 2 ga/gb – technik żywienia usług gastronomicznych – pobierz
- 2 kr – kelner – pobierz
- 2 ta – technik analityk – pobierz
- 2 tch – technik technologii chemicznej – pobierz
- 2 tf – tecnik usług fryzjerskich – pobierz
- 2 tr – technik obsługi turystycznej – pobierz
- 2 ah – technik hotelarstwa – pobierz
Klasy III
- 3 af – fryzjer – pobierz
- 3 ag – kucharz – pobierz
- 3 ga/gb – technik żywienia usług gastronomicznych – pobierz
- 3 kr – kelner – pobierz
- 3 ta – technik analityk – pobierz
- 3 tch – technik technologii chemicznej – pobierz
- 3 tf – tecnik usług fryzjerskich – pobierz
- 3 tr – technik obsługi turystycznej – pobierz
- 3 ah – technik hotelarstwa – pobierz
Klasy IV
- 4 ga, gb, gc – technik żywienia i usług gastronomicznych – pobierz
- 4 kr – kelner – pobierz
- 4 ta – technik analityk – pobierz
- 4 tr – technik obsługi turystycznej – pobierz
- 4 ah – technik hotelarstwa – pobierz
lista podręczników dopuszczona przez MEN-przedmioty zawodowe.xls – pobierz